* In 2013 opende ik mijn eerste virtuele kunstgalerie : www.artgalleryx2.com


  1. *In 2015 maakte ik  catalogussen met  de bedoeling mijn werk kenbaar te maken aan het professioneel selectiecomité van de Biënnale in Aalter-Poeke.


  Ik overhandigde één exemplaar aan de heer Frans Boenders


  

Dit leverde een korte maar prachtige recensie op die me voor het eerst

het gevoel van ...  kunstenaarschap gaf.

Een ander kanaal om mijn werk wat bekendheid te geven was de kunstwebsite Artmajeur.

Daar kreeg ik goede commentaar van tal van collega-kunstenaars.

Knap, uitdagend, vernieuwend…kunstzinnig, en een vondst…

Sterk naar inhoud en vorm dankzij veel arbeid…


Proficiat!                                                  H.V.

Ik ben daarnet eens op de site gaan rondneuzen, en ik wil je echt feliciteren met het resultaat.  Ik vond het heel origineel bedacht, en de prachtige kleuren, de lijnen, het samenspel, ... prachtig!!!  Proficiat!!!                 J.DM.

Prachtig gedaan, een echt talent ben je!

Virtueel misschien nog mooier dan reëel !!

Hebben er van genoten en doe zo verder tot de vlg virtuele tentoonstelling.

                                                                    M.H.

Wetende dat kunst de allerindividueelste expressie is van de allerindividueelste emotie is, tracht ik mij in uw prachtig kleurenspel in te leven. Zijn dit uitingen van je kunstenaarsziel of is het een frivool samenspel van kleuren en vlakken. Misschien wil mijn kozijn-kunstenaar mij dit bijbrengen en mij optillen uit het moeras mijner onwetendheid.

                                                                            E.VR.Met volle aandacht hebben we alles rustig bekeken. (en zullen dat graag nog doen!)  Eerst en vooral staan wij versteld van wat jij al allemaal hebt verwezenlijkt ! We wisten van je creatieve geest maar het overschrijdt alle grenzen  ...

De tentoonstelling in het kasteel van Poeke is verrassend origineel.  Het idee, de restauratie  en dan de schitterende werken !

Het verfijnde kleurenspel, de krachtige lijnen.   FORMIDABEL !!!


en ... berg je droom ZEKER NOG NIET op !!!                                               L&P

   

... knap werk, zeg maar kunstwerk ! Laat het dan virtueel zijn, het overstijgt gewoon de werkelijkheid.

Geen VIP-toestanden, geen storende nevenactiviteiten, geen overgrote panelen die de harmonie met het kasteel verstoren, geen kelder-toestanden met ondermaatse presentaties, geen camouflages, geen ongelukkige belichting ... puur kunst ...  en dit in een subliem gerestaureerd interieur.    Fantastisch !!  Super !!


                                                                                                                                        A.R.

 


Op zoek naar een gepaste locatie voor een overzichtstentoonstelling liet je je oog vallen op het kasteel van Poeke.Met een knipoog, grote vakbekwaamheid en monnikengeduld heb je het kasteel terug zijn grandeur gegeven zodat je werken er wezenlijk tot hun recht kunnen komen.Dat je een creatieve duizendpoot bent die perfectie ambieert, is gekend. Grenzen verleggen, andere kunstdisciplines verkennen en je eigen maken, is je ding. Merkwaardig is dat je ook telkens een hoog niveau weet te bereiken.Je jongste discipline – digital art – is voor jou een grenzeloos medium, voor ons een lust om naar te kijken en van te genieten maar tegelijk blijft het voor ons een stuk raadsel hoe het in zijn werk gaat.We hebben een diepe bewondering voor jou en we worden graag geïnformeerd over je initiatieven en verdere afslagen in je kunstparcours.Dank om dit met ons te delen, dikke proficiat                                                                                                    M&M

Bravo l'artiste !!!


Trés belle exposition même si elle n'est que virtuelle cela n'empêche pas d'admirer et de s'imaginer tout le travail qu'il a été nécessaire pour faire ce montage et la valeur de toutes vos oeuvres , elles sont superbes et elles ont trouver leur place dans ce magnifique château .


                                                                                                                                                                                                        J&A


Recensies